Havnemark

Havnemark ved Kalundborg Fjord, er en spændende del/strækning af fjorden, som udmærker sig i det sene forår, om sommeren og hele efteråret igennem. Dette når det kommer til lystfiskeri efter havørreder.

Man kan parkere tæt på vandet og derfra, gå enten til højre eller til venstre for at fiske. Går man til højre, ind i fjorden, er der størst chance for fangst i sommerhalvåret. Turen til venstre er i højere grad helårs-givende…

Område + parkering

Denne fiskeplads ligger på Asnæs.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Der kan fiskes fra land, på en stor del af strækningen ud af Kalundborg Fjord. Men p.g.a. højtstående tangplanter langs kysten flere steder, er det en fordel at have waders på, for at kunne komme ud forbi tangen og kaste på den anden side. I retningen, ind i fjorden, er vadefiskeri klart en fordel, for at kunne kaste ud over tangbælterne, som er ganske langt fra land. Den sandede bund, gør vadefiskeriet ganske behageligt her.

Fredninger

Der er ingen fredninger/fredningsbælter ved Havnemark.

Årstider

Året rundt. Topsæsoner: Forår, sommer, efterår.

Anbefalede agn til denne fiskeplads ved Kalundborg Fjord

Efterår, vinter, tidlig forår: Brun, kobber, sort/rød, lyserød – på blink , kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink , kystwoblere og fluer. Aftenfiskeri/fiskeri i mørke: Sorte eller brunlige fluer, fisket højt i overfladen. (Evt. Skumfluer)