Neptun Fiskegrej

Neptun Fiskegrej

Neptun Fiskegrej – Den lokale grejbutik

Neptun Fiskegrej har områdets største udvalg af endegrej og fiskeudstyr. Butikken, som er 26 minutters kørsel fra Kalundborg, har alt til lystfiskeri i Kalundborg Fjord samt Vest- og Nordvestsjælland. Dette uanset om man mangler grej til fangst af havørreder, fladfisk, makrel, sild, hornfisk, torsk, sej eller undslupne regnbueørreder m.m.

I butikken sælges også agn/madding til fangst af torsk, sej og fladfisk.

Er man til put and takefiskeri, geddefiskeri eller måske til fiskeri efter karper og stør, kan Neptun Fiskegrej også være behjælpelig med grej og udstyr til det.

Butikken har for vane at levere god service, en frisk kop kaffe og grej i bedste kvalitet. Dette til både lokale- såvel som tilrejsende lystfiskere og sportsfiskere. Desuden finder man her, et af de største udvalg af JP Paint produkter i Danmark. Her er tale om Baronessen, Bossen, Stevnspilen og Baronen m.fl. Ejeren går generelt meget op i, at have at have et stort udvalg af danske kvalitetsprodukter. Man kan derfor også finde bl.a. kystwoblere fra Otto Poulsen og blink af mærket Jarisen.

Besøg denne spændende grejbutik og få gode tips og tricks til fiskeriet i området med i købet.

Adresse og Kontakt:

Neptun Fiskegrej  – Rudsgade 5 – 4291 Ruds-Vedby – Vestsjælland Tlf: 58261210/21908151 – Besøg dem på facebook: Klik her…