Gisseløre

En havørred fra Gisseløre ved Kalundborg Fjord.

Gisseløre er en af de inderste fiskepladser ved Kalundborg Fjord. Denne lave strandvolds-odde, er et besøg værd året rundt. Pladsen er et glimrende bud på, hvor de mange undslupne regnbueørreder i området kan fanges. Men der er flest havørreder, og de er der året rundt.

‘Den indre del af Gisseløre, er et af Kalundborg Fjord´s bedste bud på en vinterplads. Resten af odden fisker bedst i sommerhalvåret.

Fiskepladsen består af tangbælter og en del spændende badekar. (Fordybninger i bunden tæt under land) Bunden er nogle steder mørk, og andre steder lysere i sandet. Små blødbundede områder, tiltrækker til tider en del ørreder i vintersæsonen.

Fiskepladsen egner sig både til fluefiskeri og spinnefiskeri. I sommersæsonen er det en klar fordel, at kunne kaste langt, og derfor er spinnefiskeriet at foretrække. Dog kan man hver sommeraften opleve, at havørrederne er kommet tæt under land i sin søgen efter føde.

Om vinteren står ørrederne generelt tæt under land på denne fiskeplads. helt inde langs land og ca. 20-30 meter ude.

Område + parkering ved Gisseløre

Denne fiskeplads ligger i Kalundborg.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Der kan fiskes fra land uanset hvilken side af Gisseløre der er tale om. I Den indre del, kan det til tider være en fordel, at affiske vadende i waders. Flere store tangbælter kan nås og det lave vand kan affiskes mere effektivt.

Fredningsbælter ved Gisseløre

Der er ingen fredninger/fredningsbælter ved Gisseløre

Årstider

Året rundt kan man fange havørreder her.

Anbefalede agn til denne fiskeplads ved Kalundborg Fjord

Efterår, vinter, tidlig forår: Brun, kobber, sort/rød, lyserød – på blink , kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink , kystwoblere og fluer. Aftenfiskeri/fiskeri i mørke: Sorte eller brunlige fluer, fisket højt i overfladen. (Evt. Skumfluer)

Se denne fiskeplads, som på sin vis også er en del af Gisseløre-pladsen: Radiohullet…