Alleshave

Jari med flotte havørreder fra Alleshave på Nordvestsjælland

Alleshave ligger ca. 20 minutters kørsel fra Kalundborg Fjord. (Fra havnen) Fiskepladsen er nem at komme til og man kan fange havørreder i området året rundt. Om vinteren kan man med fordel koncentrere sig, om den inderste del ved Alleshave Bådelag. Når vandet bliver varmere, kan de ofte findes og fanges overalt, især fra de 2 spidser af vigen og langs vestsiden.

Bunden består hovedsageligt af sand og sporadisk placerede tangpletter. Langs kanterne er der dog både stenrev og store sten flere steder. Især mod nordvest.

Fra fiskepladsen er der iøvrigt ikke langt til Havnsø, som også ofte er fiskerig og værd at affiske, når der skal fanges havørreder. Læs mere om den fiskeplads: Klik her…

Område + parkering

Denne fiskeplads ligger imellem Saltbæk Vig og Havnsø.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Man kan fiske fra land flere steder fra stranden mod øst, men det er en klar fordel at benytte waders. Langt de bedste dele af Alleshave er kun tilgængelige med waders.

Fredninger

Der er ingen fredninger/fredningsbælter ved Alleshave

Årstider

Året rundt. Topsæsoner: Forår, sommer, efterår.

Anbefalede agn til denne fiskeplads ved Alleshave.

Efterår, vinter, tidlig forår: Brun, kobber, sort/rød, lyserød – på blink , kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink , kystwoblere og fluer. Aftenfiskeri/fiskeri i mørke: Sorte eller brunlige fluer, fisket højt i overfladen. (Evt. Skumfluer)