Guidede fisketure

Book guidede fisketure gennem kalundborgfjord.dk

Guidede fisketure ved Kalundborg Fjord

Guidede fisketure ved Kalundborg Fjord kan bookes igennem denne side. Læs alt om mulighederne og prøv denne givende fjord på Vestsjælland.

Kalundborg Fjord er en forholdsvis ukendt havørredfjord på Sjælland. Det skyldes at der er andre dele af øen, som markedsføres bedre både lokalt, på resten af Sjælland og i resten af landet.

Det betyder dog ikke at fjorden ikke kan måle sig med de bedste fjorde på øen, tværtimod. Kalundborg Fjord kan sagtens følge med, både når det kommer til antal havørreder og store, for mange, drømmefisk. Hvert år fanges havørreder over 6 kg. både i og omkring fjorden.

Under de guidede ture med Jari fra Lystfiskeri Danmark, får man et bredt kendskab til fjorden og de mange muligheder. De fleste fanger endda fisk under de guidede ture.
Ca. 48 ud af 50 lystfiskere der deltager, får fisk på land under disse guidede fisketure ved fjorden. Intet er sikkert, men det er tæt på.

Man får ikke alene kendskab til fiskepladserne, men også fisketeknikker, valg af agn, læsning af fiskepladser, samt info om havørredernes ageren.

Alle kan deltage, fra begyndere til let øvede og erfarne lystfiskere.

Pris og info

Bestiller man en guidet tur efter havørreder igennem kalundborgfjord.dk, får man følgende inkluderet i prisen:

  • En hel dags guidet fiskeri – alle døgnets lyse timer. Ønsker man en kortere tur, er prisen den samme.

Prisen er 3000 kr. alt i alt, uanset om man er én eller 2 lystfiskere der vil på tur. (Prisen inkluderer op til 2 personer)
Pris pr. ekstra person er 500 kr.

Booking og kontakt:

Skriv til os pr. mail, hvis du vil booke en guidet tur: kontakt  (@)  lystfiskeridanmark.dk